Restaurant Pinden, Århus

I hyggelige omgivelser og historisk interiør tog Restaurant Pinden i Århus imod SFMPS' udsendte. Den lille restaurant ligger centralt i Skolegade og er tro mod dets lange historie i Århus og det danske køkken, hvis man skal tro deres hjemmeside.

De 4 udsendte havde på forhånd varslet sfmps ad libitum og vi ventede en ½ fadøls tid inden den blev serveret. Der ankom ét stort fad med stegt flæsk, 2 skåle med persillesovs, et skål med kartofler og dertilhørende rødbeder. 

Flæsket var i den gode ende - ovnstegt, god mængde kød og tilpas saltet - dog var der enkelte stykker der var lige bløde nok - men generelt var det rigtig godt. Kartoflerne var små, dampende varme og kogt tilpas - serveret med garniture af persille og en lille smule smør. Sovsen havde den rette cremede konsistens og smagte af frisk persille. Rødbederne fortjener ligeledes ros, da de ikke var af den billige bølgeskårne slags. Det skal bemærkes at det var en meget stor portion flæsk der blev serveret, hvorfor det ikke var nødvendigt med genopfyldning - godt fordi man ikke risikerer ventetid midt i måltidet, skidt fordi de nederste skiver nåede at blive kolde. 

Tjeneren var meget opmærksom og fyldte op efter behov. Til flæsket blev drukket hhv. Carlsberg Classic og Jacobsen Brown Ale - begge glimrende til sfmps.

Prisen på kr 125,- virker rimelig da kvaliteten af både flæsk og tilbehør var høj, ligesom restaurantens udvalg af øl og snaps gør restauranten velegnet til sfmps.

Restaurant Pinden får derfor;

Restaurant Pinden
Skolegade 29
8000 Århus C
Tel. +45 86 12 11 02

 

 //eLGen

 

 

 

Har vi glemt noget?

Kender du en SFMPS restaurant, som vi har glemt her på siden, så skynd dig straks at kontakte os!

Kontaktoplysninger

Stegt flæsk kortet

Har du pludselig fået appetit på SFMPS, men ved ikke hvor det nærmeste udskænkningssted er? Skynd dig ind på Stegt flæsk kortet og få stillet sulten!

Skynd dig videre til SFMPS kortet!