Restaurant Klubben, København V

Undertegnede samt kammerat besluttede tirsdag den 16. februar 2010 at besøge Restaurant Klubben på Enghavevej 4 (www.restaurant-klubben.dk), i håb om at blive bespist med SFMPS af høj kvalitet - og vi blev absolut ikke skuffede.

Restaurant Klubben er et meget hyggeligt og rustikt spisested, hvor interiøret er præget af mørkt træ på væggene, og en dejlig afslappet atmosfære hvor alle typer er velkomne.

Betjeningen klares af både modne og unge kvinder, og man føler sig hjerteligt velkommen fra første sekund man ankommer til etablissementet. Undertegnede samt kammerat bestilte SFMPS ad libitum til kr. 109,- pr. snude, og vi fik løbende leveret nye sovseportioner - uden at skulle anmode om det, ligesom vi også 2 gange måtte afstå fra at få fyldt fadet op med ekstra flæsk. (Den indledende portion var ganske simpelt rigeligt stor, og vi kunne ikke påtage os at indtage yderligere)

Den bestilte SFMPS blev leveret på et stort fad, hvor både kartofler og flæsk befandt sig, sammen med et par små skåle med sennep og rødbeder. Ved siden af fadet blev den vidunderlige sovs leveret, med den friske persille placeret urørt øverst på sovsen.

Kvaliteten af maden overraskede positivt. Undertegnede har tidligere spist SFMPS på Restaurant Pinden i Århus (på baggrund af anmeldelsen på SFMPS.dk), og kvaliteten på Restaurant Klubben er mindst lige så god - hvis ikke end tand bedre...

Flæsken består af store tykke pandestegte skiver, hvor kødet er saftigt og sværen er sprød. Kartoflerne er faste og velsmagende, og sovsen er et lille tyktflydende stykke af himmerige, som forbliver adskilt når man kører en kartoffel eller et stykke flæsk igennem.

Vi forventer snart at besøge Restaurant Klubben igen, for at gøre endnu et forsøg med SFMPS - blot med større appetit, således en genopfyldning af flæskefadet kan afprøves i praksis.

Restaurant Klubben fortjener

for denne præstation.

Restaurant Klubben, København
Enghavevej 4
1674 København V
Tlf. +45 33 31 40 15

/Rellom & Co.

Har vi glemt noget?

Kender du en SFMPS restaurant, som vi har glemt her på siden, så skynd dig straks at kontakte os!

Kontaktoplysninger

Stegt flæsk kortet

Har du pludselig fået appetit på SFMPS, men ved ikke hvor det nærmeste udskænkningssted er? Skynd dig ind på Stegt flæsk kortet og få stillet sulten!

Skynd dig videre til SFMPS kortet!